Voorwaarden hondenpension

 

De hond moet gevaccineerd zijn tegen de ziekte van Carré, parvovirose, hepatitis contagiosa canis, Ziekte van Weil en kennelhoest. Honden kunnen niet worden toegelaten, als ze geen geldig of onvolledig inentingsbewijs hebben. Het vaccinatie boekje moet worden meegebracht en blijft in het pension zolang het dier daar is ondergebracht. 

 

De hond mag niet ziek naar het pension komen (diarree, braken,....) als dit wel het geval is hebben wij het recht om het dier te weigeren. Dit voor het welzijn van de andere honden. Indien de hond wel ziek is binnen gebracht draait de eigenaar op voor alle medische kosten voor elk dier in het pension alsook een boete.

Reuen moeten gecastreerd zijn, ook chemische castratie telt. (er zijn enkele uitzonderingen zoals puppy's, reeds gekende honden,.....) 

De hond moet welopgevoed en zindelijk zijn. Bij schade aan het meubilair, etc. zal dit in rekening worden gebracht bij de ophaling.

De hond moet sociaal zijn tegenover mens en dier, als dit niet het geval is hebben wij het recht het dier te weigeren. Indien de hond tijdens zijn verblijf in het pension andere honden aanvalt, zal ik genoodzaakt zijn om de eigenaars te contacteren waardoor zij een oplossing moeten zoeken om de hond ergens anders te plaatsen. Dit voor het welzijn van de andere aanwezige honden.

Mijn pension is niet verantwoordelijk bij een uitbraak van kennelhoest of andere ziekten.

De gedane dierenartskosten en kosten van medicijnen worden aan de klant doorgerekend.

Bij ziekteverschijnselen, duidelijk of onduidelijk en bij verwondingen zal de onze dierenarts steeds verwittigd worden en zal deze het dier verzorgen en behandelen.

De dierenarts zal de kostprijs meedelen op een formulier dat de eigenaar meekrijgt bij afhaling van het dier.

Deze kosten zullen worden doorgerekend, alsook eventuele km vergoeding aan €0.35/km

Bij een verwonding, ongeval, ontsnapping, ziekte, overlijden, diefstal of brand kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld en zal de eigenaar geen vergoeding kunnen eisen.

Uw hond moet een preventie ontworming en vlooienbehandeling hebben gehad bij afgifte van de hond.

Zo niet dan is dit ter plaatse beschikbaar en wordt dit ook aangerekend.

De prijs bedraagt het aantal gereserveerde dagen. Dag van brengen en dag van ophalen worden in rekening gebracht. Wanneer u de hond(en) voor 10u komt ophalen moet u deze dag niet betalen.

Bij vroegtijdig vertrek van de hond wordt dit niet in vermindering gebracht.

Ophalen en brengen is altijd op afspraak. Het brengen van de hond(en) kan van:

maandag tot vrijdag: 8u30 tot 10u of 18u tot 19u30

Zaterdag: 9u tot 12u

Zondag: Gesloten

Feestdagen: Gesloten

Als de klant niet komt opdagen zonder tijdige annulatie, blijft de klant het ganse bedrag van de gereserveerde periode verschuldigd.

Zodra u reserveert, wordt gevraagd het voorschot (50% van het bedrag) eerstdaags over te maken op de rekening. Als het voorschot op onze rekening gestort is, krijgt u een bevestiging, en is uw huisdier ingeschreven

Bij annulatie minder dan 3 weken voor aankomst, wordt het voorschot niet terugbetaald. Annuleert u voor deze 3 weken aankomst, dan krijgt u de helft van het voorschot terug. ( Er zijn uitzonderingen, zoals  het overlijden van uw hond waardoor u het volledig voorschot natuurlijk wel terug krijgt).

Op zondag is dierenpension Pip niet bereikbaar(ook niet om u op de hoogte te houden in verband met je hond). Zondag is voor ons rustdag. Indien er iets zou zijn, met je hond(en) dan wordt u natuurlijk wel gecontacteerd.

 

 

 

HK: 40106106
BTW: BE0691818747
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon